Die geheim van lekker rys

1 k rys (halfgaar) gekook in 2 k water. 

Kook rys so:  Kook 10 min . Gooi louwarm water by en meng met ‘n lepel.  Gooi die styselwater af.  Gooi weer koppie warm water by.  Sit terug op stoofplaat en kook vir nog 10min. Rys moet nie heeltemal gaar wees nie.  Haal van stoof af. 

Voeg by:

1 gekerfde greenpepper

1 fyn gesnyde tamatie

1 gekerfde ui

1 hoenderblokkie

1 Eetl olie.

Plaas in kleinerige oond glasbak. Sit foelie op en bak in oond op 180 vir ongeveer 15 min.

 

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s