Tamatie-hoenderboudjies

8 Hoenderboudjies, (of hoenderstukke) skoon gewas.

1 blik (410g ) tamatie-en-uiesmoor

1 Hoenderblokkie, gekrummel

15 ml (1 Eetl) bruinsuiker

Yogurt (plain)

Voorverhit die oond tot 160 grade.  Bespuit ‘n oondvaste bak met kleefwerende middel.  Pak die hoenderboudjies in die voorbereide bak.  Skep lepelsvol yogurt  bo-op elke hoenderstukkie. Verhit die uie- en tamatiesmoor in ‘n kastrol.  Voeg die ekstrakblokkie en bruinsuiker by.  Roer die  suiker en ekstrakblokkie  tot opgelos is.  Giet die tamatiemengsel oor die hoender.  Bedek en bak 40 min lank.  Verwyder die bedekking en bak ‘n verdere 15 min of tot die hoender sag en effens bruin van bo is.  

Dien op saam met piesangslaai en rys. 

 

 

Advertisements

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s